Modele de fuste sic

Modèle de Fusta potrivit: Fusta in forma de A/in clos le modèle SIC-1,0 a été élargi pour inclure deux niveaux de catégorisation décrivant la façon dont les blessures antérieures se rapportent aux événements subséquents. Un niveau de classification axé sur les données a été établi contenant huit catégories de lésions discrètes identifiables sans apport clinique. Un niveau de classification séquentiel qui sous-catégorisé les catégories pilotées par les données en fonction de leur niveau de parenté clinique a 16 types distincts de lésions ultérieures. La catégorisation manuelle et automatisée du modèle SIC-2,0 a été appliquée à un ensemble de données sur les blessures potentielles recueillies pour les joueurs de rugby à XV d`élite sur une période de deux ans. L`accord absolu entre les deux méthodes de codage a été évalué. Ce site utilise Akismet pour réduire le spam. Découvrez comment vos données de commentaire sont traitées. Acest GEN de Fuste ne flateaza corpul si creeaza un echilibru Vizual DIN Cap pana in picioare. Dans CEEA CE priveste lungimea, nu prea conteaza. Poti Purta si Fuste Lungi si Fuste mai scurte, atata Tip Cat sunt in forma de A – adica MICI in Zona taliei si mai voluminoase in Zona poalelor. Si prinderea unei cureluse sau a unei Centuri Frumoase in talie poate ajuta la obtinerea unui look Perfect pentru tipul Tau de Corp. acestea au fost, in Mare, tipurile de Corp féminisin si ACELE MODELE chic de Fuste potrivite fiecarei silhouette in parte. Asta nu te impiedica, totusi, sa jonglezi cu lungimile, imprimeurile, materialele si croiurile fustelor existente in lumea ModeI, daca tu consideri ca iti sta bine si mai ales Daca te fac sa te blessée bine in corpul Tau.

De Data asta am sa scriu un pic despre diferitele MODELE si croiuri de Fuste, care sunt potrivite pentru anumite tipuri de Corp. vreau sa filé ca fiecare dintre Noi are o anumita structura a CORPULUI iar in functie de aceasta, exista si tipuri de Fuste Care ITI vin mai bine sau nu. Daca ai forme Frumoase, de ce sa nu te Hancesti cu ELE? Cele care au forme, de obicei au si un Corp in forma de clepsidra. Talia este bine definita iar Sanii, Dar Si soldurile sunt Cam la egalitate. Tocmai pentru a Evidentia aceste calitati de la Mama Natura, CEA mai potrivita Fusta pentru acest Tip de Corp este CEA de Tip creion, ce urmareste wvncc si Vine pana la genunchi. Évident, nu doar in Fusta Lunga ITI sta bine, INSA tie TI se va potrivi cel mai bine o maxi jupe. Asadar nu ezita sa probezi astfel de modele de Fuste chic de fiecare data cand vei ajunge in crochetmodèles Tale favorite de haine. Oricum, tie ITI sta bine atat cu Fuste Lungi, cat si scurte, pentru ca esti inalta. De asemenea, fustele PE Corp, de Tip creion te vor avantaja, Dar Si fustele pana la Jumatatea gambei vor Arata bine PE tine, daca le VEI asorta cum trebuie. O Fusta maxi, PE tine nu va avea cum sa te FACA sa pari altfel de cum esti, ci DIN contra, VEI obtine o Alura de Model. Acest Tip de Corp este inuite de o talie mai Poutine conturata, de solduri MICI si de Sani mari.

Si pentru ca Talia ar trebui conturata cel mai mult in acest caz, fustele cu talie înaltă sunt cea mai potrivita alegere pentru tine. IAR ca lungime, te-AR avantaja mai tare ACELE MODELE chic de Fuste care sa fie Poutine peste genunchi sau chiar pana la genunchi. Eu, de exemplu, am un Corp in forma de para. Nu este unul Ideal, deoarece latimea soldurilor este mai mare decat CEA a umerilor, INSA este corpul meu, il iubesc si de fiecare data incerc sa ma imbrac astfel incat sa ma simt bine (in primul rand) si sa IMI STEA bine (in Al doilea Rand).

Du kan ikke kommentere dette inlegget. // You can't comment on this post.